Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


97.VIRTUAL AVLEDANDE

DU FÖRSTÅR INTE MIG . Ledsen till galenskap .

Ett lätt moln är inte tillgängligt . NEJ !!!
Tankar och ord är vapen som kamouflerar ÅTRÅ .
Jag är vegetarian . Alkohol är inte min svanesång .
Jag är ren båda innanför och utanpå
men det hjälper inte att ta bort köttets dragningskraft .

HATAR _ HATAR _ HATAR
KÖTT KÖTT KÖTT
KÖTT är BLOD _ KRIG _och _DÖD

Jag målar bort djupkänsla som delar kön
ska vara oberoende av ord .

ORD _ SPIKAR _ HUGGER _ TRÄNGER !!!

Bort känslighet , bort !
Vad som ska vara kvar utan känsla ?

ROBOT _ RO_BOT__RO _ BÅT _ VART ?
Till framtidens ny art Lucy .........................




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-30 18:26



Bookmark and Share


  aol
verkligen vilken känslostorm, så berörande bra skaldat,
2013-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP