Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insane





Dina ord gör mig galen
Och jag vill göra allt det där
Med dig

Kom lite närmare
Jag väntar
Jag vet
Hur skönt det kommer bli

Du och jag
Kommer pulsera
Tillsammans

Jag kommer känna hela dig
Långt inne i mig
När du tar sönder
Varje del av mig




Fri vers av Tess74
Läst 306 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-10-30 22:11



Bookmark and Share


    basen
Väl fångad dualitet.
2013-11-02

  Ewelina Mann
Älskar! Du är bäst och ditt sätt att skriva berör starkt, du är grym!
2013-10-31

  Lars Hedlin
JA just så smärtsamt och kärleksfullt kan det vara på samma gång!
2013-10-31

  Solitaire VIP
"O'Sanity, o'sanity
What am i to do with you..."
Yoko Ono
2013-10-31

  Carina Bendix
Väldigt bra beskrivning av att älska någon som sårar djupt.
2013-10-30

  Lars Thun (tid. lapema)
Intensivt med känsla.
2013-10-30

  PPQ
så träffsäkert
2013-10-30

  queenia
bra beskriven känsla!

2013-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74