Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~morgonandakt~

Välsigna denna dag.så att den får den speciella strålglans den förtjänar

Välsigna alla varelser på denna jord som är  din lovsång

Vi är en avbild av din storhet,ibland med skrovlig yta,veck och rynkor

Fullkomliga i vår ofullständighet

 

Led mina  steg idag

Obemärkt men med din kärlek

Som leder min intuition

 

Låt denna dag bli så speciell som den förtjänar




Fri vers (Fri form) av ~alruna~
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-31 06:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~