Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillåtet






Hennes mun är snörpt
till en slags siffra

hon har tre små barn
runt omkring sig

en stor fet hamburgare
i ena handen

en stor fet iPhone
i den andra

hon talar i ett
i den förbannade apparaten

barnen
tystas med drypande pommes frites

jag går fram och häller
mitt skållheta kaffe på grejen

tar burgaren och tvålar
in den bakom hennes amerikanska glasögon

släpper barnen
fria

från det tomma
fängelset




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-31 12:41



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Vilken fruktansvärd tanke. Ungefär som att försöka förbjuda föräldern att låna ut sin smartphone för sextusen kronor till en treåring som sitter och gråter i barnvagnen, som tröstande napp.
2013-11-01

  Minkki VIP
inte utan att jag förstår dig, men skulle inte själv ha karaktär att göra just så...
2013-10-31

  queenia


Fängslande dom
2013-10-31

  Peter Olausson VIP
handlingskraft!
2013-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP