Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://open.spotify.com/track/2PZjftVajJJtcRdJCqiQHa


Ord, Beröring, Ohörsamhet

 

 

Ordens

beröringspunkter

är beroende av

dess innehåll

och mottagarens

begreppsvärld

och inte vad  

som bor i

inbillningens, ack

så trygga värld!

 

Hjärtlöshet

är i många

fall ohörsamhet,

att vägra höra

se och förstå

sin medmänniskas

ibland så bistra

verklighet.




Fri vers (Fri form) av queenia
Läst 343 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-10-31 20:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jätte bra ;)
2013-11-01

  Maria Sundelin VIP
Ligger mycket sanning i detta

2013-10-31

    AA VIP
Sanna ord.
2013-10-31

  axveronika
Ja så sant så och precist uttryckt. Walk a mile in my shoes
2013-10-31
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia