Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flödet har stängts av


Hej, nej det är ingen hemma
Nej, jag är ett audiohologram här för din skull
Så du inte ska känna dig ensam eller ohörd
Så lämna gärna ett meddelande
Efter pipet





pip








Fri vers av Shininkagemusha
Läst 456 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-01 12:28



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
Humor hör hemma i samma hemman
som lyriska utsvävelser. Tack!
2013-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Shininkagemusha
Shininkagemusha