Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ansatt, bisatt, besatt

I en förhoppningsvis temporär grav
vilar
diktandet
sociala relationerna
träningen
musiken

I en förhoppningsvis stationär grav
vilar
sorgen
paniken
ledan
övergivenheten

Allt är nergrävt utan bisättning

Kroppen
ansatt
av grym infektion
kväver
livslust

Kroppen och själen
besatta
av stormande, nya
känslor
sprudlande
livslust

Att.




Fri vers (Fri form) av Amisan
Läst 327 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2013-11-01 13:30



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Ord med allvar som jag gillar/kram
2013-11-12

    ej medlem längre
Från att slumra i sömn till att sprudla i liv. En liknelse något av konst i sig. Välgjord poesi!
2013-11-10

  Rozsi.kovacs

En välskriven o skarp text
2013-11-08

  Maria Sundelin VIP
Jag hoppas så att du har rätt

2013-11-03

  petter rost
Oj vilken utgång:

sprudlande livslust

Att.

Jag känner mej av nån anledning så
f-t hemma i detta ensamma 'Att.' Och uppenbarligen vilar inte diktandet särskilt tungt där nere i graven och hela du är nog ganska snart uppe hur den med

Kroppen och själen
besatta
av stormande, nya
känslor.

Du har en väldigt egen sång Diana, den kan slå som en knölpåk och smeka som en viskning, i en och samma poem.
2013-11-01

  Mats Henricson
Sprutande och intensivt härligt !
2013-11-01

  Lars Hedlin
Mycket bra formulerat!
2013-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Amisan