Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är ett papper.

Jag är ett papper,
bara ett ark i världen.

Jag är ett papper,
skrynklig och lite trasig.
Av människor som inte
brytt sig.
Men jag är bara ett papper,
ändå kämpandes tappert.
Jag är ett ark,
bara ett till papper i världen.

Tar du hand om mig,
även om jag är lite skrynklig?
Lite trasig här och där,
lite rädd och ynklig?

Jag är bara ett papper,
jag är bara ett ark,
men jag lovar dig
jag ska vara stark.

Bara ett papper i en värld,
jag föraktar och stympar med svärd.
Det är det jag blivit lärd.

Ta hand om mig,
jag är bara ett ark,
vi kan skriva historia,
med bläck.
Kanske försvinner
alla demoner,
papprets alla väck.

Jag är bara ett papper,
ett ark i världen.




Fri vers (Fri form) av Caffeineanddramamine
Läst 265 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-01 13:32



Bookmark and Share


  b.c.
Förstår precis.. jättefint!
2013-11-01

  peter markurth
mäniskan är liten, men kan utföra stora saker....texten känns spröd och vädjande, bra
2013-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Caffeineanddramamine
Caffeineanddramamine