Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi två.

Jag vill hitta hem
bryta mig loss

Slåss för mitt liv
mot det onda förstås

Hitta lycka
Jag vill smycka hela världen
i diamanter
Runda vassa kanter
som jag alltid skär mig på
Vill jag slipa

Lycka är att dela den
när man är två
Vi är ingenting, vi är så små
Men för mig är du allt
Jag kommer sparka strypa slå
mot demoner
Du får inte missförstå
Jag kämpar för oss båda
I det liv vi lever i
I denna tysta låda

Det kommer alltid vara vi
Men bara om du vill
Vi kan inte stå och stampa
Inte sitta still
Vi måste fortsätta gå

Vi två
Vi två

Vi måste fortsätta gå.




Fri vers av Caffeineanddramamine
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-07 20:44



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket fin
2014-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Caffeineanddramamine
Caffeineanddramamine