Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tysta ensamma hjärtslag.

Ensamhetens tomma timmar
Tysta stilla hjärtslag

Jag orkar inte andas
Jag är för svag
Dela med dig av ditt syre
Bara för ett tag.

Jag saknar din värme
Din famn
Din trygghet
Som alltid ror mig i hamn
Du ser det inte
Ändå är du mitt allt
Min hjärna jagar spöken från förr
Demoner med sin stygghet
De jagar mig igenom sinnets dörr
Och där ute är det kallt.

Jag fryser och huttrar
Värm mig ett tag
Men säg inte ett ljud
Ord gör ondare än slag
Håll borta det onda
Så som du alltid gjorde förut
Krama bort all smärta
Låt det få ett slut.

Någonstans i våra hjärtan
Finns livet
Vi måste bara våga
Ta det klivet
Lycka är för oss
Om vi bara orkar slåss
Men jag klarar det inte ensam
Så som jag är nu
Någon måste stå bredvid
Någon måste vara du.

Stanna och bevisa
Att jag kan lita på dig
Så ge mig rättvisa
Vem ska jag annars våga lita på?
I en värld som denna
Är det svårt att veta vart man ska stå
Men jag vill stå bredvid dig
Föralltid vi två.

Du sover
Jag är vaken
Jag vill berätta för någon
Visa mig helt naken

Men jag är för rädd
För att visa hela mig
Men inte för dig

Inte för dig

Imorgon kanske blir bättre
Än vad det har varit idag
Lycka är att vänta in
Det är tidens lag
Fast jag egentligen är lycklig
För du är min
Gäller det bara att överleva
Med tysta ensamma hjärtslag
Under ärrad skinn.




Fri vers av Caffeineanddramamine
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-07 20:37



Bookmark and Share


  träsnidaren
Mycket smärtsamt att läsa
men väldigt fint.
2014-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Caffeineanddramamine
Caffeineanddramamine