Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är av tjära och Haldol.

Jag har en bunt cigaretter,
som jag röker med förnuft
Varje andetag blir till tjära,
medan dina blir till luft.

Jag har en bunt med piller,
som jag inte tar som jag ska
Men jag påminner dig om din;
för jag vill att du ska må bra.

Jag har en bunt med kärlek,
som jag har att ge till dig,
För du har fyllt hela mitt tomrum,
med kärlek för mig.

Jag har dig,
det är allt jag vill ha
Det är det som gör mig levande,
det gör att jag mår bra.

(Och även om mina andetag,
är av Haldol och tjära,
vet jag om,
att vi är förälskade, att vi är kära.
Så mitt svarta innehåll,
de försvinner någon gång,
men av Haldol och tjära,
är processen lång.
Jag vet att du kan vänta
det har du gjort förut,
låt det aldrig försvinna
Aldrig tar vi slut.)




Fri vers av Caffeineanddramamine
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-03 02:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caffeineanddramamine
Caffeineanddramamine