Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattpromenad

Tomhänt
Med tankarna
Mot nattens stjärnor
Ingen dyrkan
Bara uppriktig uppskattning
Över livets oslipade diamanter
Stilla ro över djupblå mantel
I vinden viskar toner ur det förflutna
Jag vandrar jäms med stadens siluett
Klockan klämtar
Midnattstimma
Här i natten
Finner jag ro




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 223 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-11-01 15:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mmm, lika vacker som alltid!
2013-11-03

  queenia
en skimrande stund av lycka,
jag förnimmer i dina ord så vackra.
2013-11-03

  Lars Hedlin
En fin text som du delger här ;) kram
2013-11-02

  Ninananonia VIP
Vacker promenad
2013-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish