Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


98.LJUS OCH MÖRKER

Flammande Ljus

Var befinner Du dig

Vad tänder dig

Kött _ blod eller ett osynligt Heligt Väsen ?

För att uppleva det Gudomliga behöver man Helhet ...?

O!Jag skulle offra min oskuld bara för att veta.

Öppna , öppna mig !

Ge _ mig _ ge _ det _ VETANDE _ som _ bara _ GUD

ÄGER .

Ägde DU det Flammande Ljuset Heliga Maria ?

Eller är kvinnor Adams revben och föddes för hans njutning ?

Jag känner _ känner månens luminiscens

som tänder mig mitt i natten .

Jag delas i små partiklar som samlas någonstans

till Helheten och den slår mig som en blixt mitt i hjärtat .

Kroppen flyger _ flyger !

Jag är Flammande Ljus en Helhet av ditt Universum .

Miljarder ljus år avstånd _ lång bort tillbaka _ från början

när mänskligheten bara har börjat vakna

från liten punkt mitt i den svarta färgen

och jag är här just nu




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-01 20:54



Bookmark and Share


  Ronny Berk
läser och omläser; förmedlar lika delar visdom som visshet; "jag är ..."
2014-04-26

  aol
säger bara, underbart,
2013-11-02

  Ulf D VIP
Sista raden förankrar orden, och går bortom texten.Häftigt!
2013-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP