Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dag är bara döden där oavsett du vill eller inte.....


Svartdjävlar

 

Skräckfyllda nätter
tårfyllda dagar
svartdjävlars vemod
svartdjävlars klagan

hämnaren, nattetid
rödglödgad ilska,
svart
och farlig
fångad inom

av stången fångad
pockar mardrömmen

blev till en

svartdjävlars vemod
svartdjävlars klagan

 

kroknäst och krum
elak och dum
vårtnäsad
utav fruktansvärd
styggelse ful

 

svartdjävlars vemod
svartdjävlars klagan

skräckfyllda nätter
tårfyllda dagar
svartdjävlars vemod
svartdjävlars klagan

svartdjävlar verkligen
ful och så dum




Fri vers av Millan1
Läst 334 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-11-02 00:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
SÅ djup tung och känslofylld!
2013-11-02

  Björn Björkegren/Blue Bear
Tung!
2013-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Millan1
Millan1