Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


Drømmer om et annet univers

I min drøm


der er jeg


lykkelig


sovende


i en seng


i et fjernt land


i et annet univers



Der jeg er i ett


med det som er




Så våkner jeg opp


og maler


min drøm


på et tusentals



lerreter




Fri vers (Fri form) av Nina.K
Läst 186 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-03 01:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Dreaming of a better Life", som Amanda Lear sjöng.
Möjligheten finns. Inom räckhåll.
2013-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Nina.K
Nina.K