Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: Peter Garheden Red. Queenia


Dansa färdigt sin vilda jive...

 

 

De rinner nu,

längs min hals

till innanmätet…

 

Dessa ord som inte skulle

födas fram ur tvånget att skrika,

skriva, dansa och jubla,

vanvettet ur de svarta hålen,

som är mitt jag.

 

Så vad vill de med sin existens?

Störa, vidröra och beröra?

Gråta, skrika, skratta hysteriskt?

 

 

Krumelurerna, som slingrar sig

runt mig,  i mig, vill inte riktigt

lägga sig till ro, finna sin plats.

 

 

Nej, inte fören tystnaden

lägrat sig, färgen torkat,

och svärtan bleknat,

kommer krumelurerna

dansat färdigt sin vilda jive

och slängt sig ner på

min själs palett,

för sitt avtrycks

nödvändighet.

 




Fri vers av queenia
Läst 311 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-11-03 11:11



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
En riktig diktares kreativa kamp...
2013-11-03

    ej medlem längre
Den här känns som en tombola Bra
2013-11-03

    ej medlem längre
Starkt och mycket bra. Härligt flyt i texten.
2013-11-03

    AA VIP
Bra.
2013-11-03

    ej medlem längre
Intressant format med ord.
2013-11-03

  Rozsi.kovacs

bra text
2013-11-03

  Maria Sundelin VIP
En väldigt talande text.
Gillas.
Kramar
2013-11-03

    ej medlem längre
Bra flyt i raderna!
2013-11-03

  Lars Hedlin
Mycket bra och starkt skapat!
2013-11-03
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia