Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dr Dillkvists metod

När jag insåg att min patient ville ha förtidspension
trots sin intellektuella briljans

Då ansåg jag att han måste vara smått galen
och som galning var han ju plötsligt berättigad




Fri vers av Kaptenlöjtnant
Läst 512 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2013-11-03 17:45



Bookmark and Share


  Densen VIP
:) Av "knorren" man mållös ler;)
2014-01-02

    ej medlem längre
hihohoho! hahahahaha... !!
2013-11-26

    ej medlem längre
Bravo!
2013-11-25

  Schizooliza
Wow!! Den här måste du trycka upp på flyers!! Enormt fendoberabelt wunderbaar:)
2013-11-11

  Rozsi.kovacs

Helt genialt fantastiskt skrivet

2013-11-06

  Lena Själsöga Keijser
detta är underbart

tack
2013-11-04

  Tess74
hahaha du är grym!
2013-11-04

    Solai
Hahaha, helt suverän. Just vad jag behövde, tack för ett gott skratt =)
2013-11-04

  queenia
:D
2013-11-03

  Carina Bendix
Hahahaha, den var bra! ;)
2013-11-03

  wildah
Underfundigt :-)
2013-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Kaptenlöjtnant
Kaptenlöjtnant