Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: Peter Garheden Red. Queenia


Där friheten ej är prisgiven

 

 

Skrattar, och skuttar iväg

till dig, min vän, där

tryggheten bor och där

friheten ej är prisgiven.

 

Lustigheten borgar inget

och skrattet ligger nära

i smekningens ljuva blick!

 

Ja, du kan den konsten

min vän. att med ord

kela och smeka, och tar

mig bortom drömmarna, 

till ett rike utan sorg!

 

 

Och när gryningen finner

oss utmattade, då ler

du återigen med din

känslas skönhet och

giver mig gåvan -

den vackraste!

 

 




Bunden vers av queenia
Läst 375 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-11-03 19:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det låter som du har vunnit högsta lotten i livskamratslotteriet. Underbart diktat.
2013-11-04

  Lars Hedlin
Så varmt att finna just en sådan plats!
2013-11-04

    AA VIP
Kärleksfullt.
2013-11-03

  Maria Sundelin VIP
Det är skönt att ha en sådan plats att finna trygghet i
2013-11-03

  Katinka VIP
Det är vacker kärlek i den dikten. Fint foto!
2013-11-03

    ej medlem längre
Så fint och kärleksfullt skrivet.
2013-11-03

  axveronika
Vilken härlig energi och värme i denna text
2013-11-03

  Ninananonia VIP
Vackert..
2013-11-03
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia