Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skallgång

skallgång


hör er nog
är inte döv
bara vilse
orkar inte svara

huggit lite granris
till koja,
en bostadsrätt
utan hiss och amorteringar

innan jag drog
och anmäld försvunnen
inte ett ljud från er
men nu, världens hallå!

dåligt samvete
klär er dåligt
varit bättre ringa mig
istället för Missing People




Fri vers av Eric Grimstad
Läst 218 gånger
Publicerad 2013-11-03 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eric Grimstad