Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto & Red: Queenia Även om så önskas..


smärtan aldrig avtar..

 

 

 

 

och tårar formar

ännu en dag,

av saknad

omgjordat hjärta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av queenia
Läst 347 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-11-03 22:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark smärtsam mycket berörande text.
2013-11-04

  Lars Hedlin
Starkt så starkt!
2013-11-04

    ej medlem längre
Vackert skrivet om det svåra.
2013-11-04

  Stefan Höglund
Även detta smärtsamt bra
2013-11-03

  Maria Sundelin VIP
Så vacker i sin smärta.
Kramar
2013-11-03

  SatansSon VIP
saknad kan vara sådan.
2013-11-03
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia