Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försök att förnya.


Limerick på hexameter

Indiska brotterskan Semiramis från Durga-Pur

skolad är hon i sumo - en konst där hon har professur

sade till sina elever:

veta ni får att ni lever

om ni på mina lektioner stör och beter er som djur.




Fri vers av Rune Thorsell
Läst 552 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-11 22:50



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ännu en liten goding från the Master himself....
2006-03-12

  Lola
Hexmestare kan du va själv! =)
Hexameter... det var länge sen. I ny tappning också! Kul, Rune!
2006-03-12

  Kierkegaard
Hexameter känns fräscht nu när det är så sällan förekommande!
tycker den här "känns" proffsig. väldigt elegant utan att vara platt och enbart snygg om du förstår vad jag menar?
2006-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Rune Thorsell
Rune Thorsell