Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skam


Så kan ett helt liv
av goda gärningar
lyckliga minnen
och allt som var älskat
fångas ihop
kramas till sin tomhet
och allt som finns kvar
är en kompakt boll
av uselhet
inte är värd annat
än att sänkas
i havet




Fri vers av Bellissima
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-08 16:18



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
så funkar skammen ungefär.
2013-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima