Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ärrvävnad

Dessa väggar gråter
Fyllda av ekot av de plågade
rinner tårarna
längst dess slitna ytor
Ärren talar sina egna språk
från de som sökt befrielse
genom klädkrokar
från de som försökt
att slå sig ut
ur sina kokonger av smärta
hål i cementen
hål i själen
Det är en trasig plats
en våldsam plats
gömd i talande tystnaden




Fri vers av Bellissima
Läst 273 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-05 10:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så mycket smärta man önskar måla bort, med vackra varma blommor
2013-11-08

  SatansSon VIP
bra text. gillar rytm och bildspråk.
2013-11-05

  queenia
hårt och talande om smärtan utöver. Skickligt beskrivet.
2013-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima