Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

han säger att han älskar mig




men jag undrar hur länge han kommer orka.





Fri vers (Fri form) av julia.s
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-04 13:11



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
har han äkta kärlek orkar han hela livet lätt
2016-08-04

    Nicklas VIP
Tänk inte så. Kärlek är trots allt det mäktigaste som finns!
2013-11-18
  > Nästa text
< Föregående

julia.s
julia.s