Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I stilla vila

I nattens lugn
Viskar vinden tungt genom öppet fönster
Lämnar en friskhet över nakna tankar
Vaggar stillheten in i drömmarna
I sömnen går timmarna på tå
Stannar stunden åt vilan
Mot morgonen öppnas ögonen
Ser nya möjligheter
I ännu en vakenhet
Ger liv
Åt nyfödda tankar




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 207 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-04 14:32



Bookmark and Share


  Lärling
Mycket fin och harmonisk dikt!
2013-11-04

  bittemi VIP
En skön känsla av lugn och återhämtning i denna fina text
2013-11-04

    ej medlem längre
fint skrivet! kram
2013-11-04

  Lars Hedlin
Så vackert så magiskt fint!
2013-11-04

  queenia
med dessa ord, har du fångat essensen av ordens magi.

"I sömnen går timmarna på tå
Stannar stunden åt vilan"

Underbar dikt. Tack!
2013-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish