Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fotot är mitt eget


Ur sprunget

 

 

Allt

växande  levande

vilande  döende

 

allt

ur sprunget

jord från djupet

ljus från ovan

 

allt

omslutet av

himmel och jord

 

 




Fri vers (Fri form) av Lärling
Läst 372 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-11-04 15:52



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Och där någonstans finns vi som en parantes *ler*

2013-11-28

  Lars Hedlin
Så bra och fint
2013-11-06

  Nina.H
En fin iakttagelse.. vackert skriven!
2013-11-05

  queenia
bra påminnelse om att vi alla är stoft.
2013-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Lärling
Lärling