Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade ungar



Finns ingen känsla så stor som ni

Ett bröst i sprängningrisk. Blodflöde i bultande toner

Ögon i överflödande kärlekstårar. Känslostorm

Ord som fattas i ett inre universum. Fattiga i sina uttryck

En kärlek som värker. Glädjer över alla gränser

Ni har gett mig det största. Jag har fått bli er mamma




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-04 17:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA den största känslan är just det..fint beskrivet!
2013-11-05

    Birgersdotter VIP
Förstår och känner känslan..det svindlar
2013-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish