Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärtans strängar

Smärtans strängar är så lätt att röra
för de ligger närmast huden.
Smärtans strängar får du alltid höra,
tränger genom bakgrundsljuden.

Glädjens strängar är så väldigt sköra,
brister lätt av brustna drömmar.
Glädjens strängar vill så mycket göra
men har så många spruckna sömmar.

Smärtans strängar, de skall alltid störa
liksom en objuden gäst vid bordet.
Smärtans strängar spelar i ditt öra -
skriver alltid sista ordet.




Bunden vers (Rim) av Erik L
Läst 477 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-11-04 18:30



Bookmark and Share


    snöö
Ja på något sätt tyckts det vara så, smärtsamt sant. Fin dikt
2014-01-05

  Maria Sundelin VIP
Bra fångat
2013-11-07

  lodjuret/seglare VIP
För den som har tinnitus såväl i övriga kroppen, som väl själen och även mitt mellan öronen, är denna sången ett underbart stycke att rappa. Musikalisk är du och poet, det fattas då bara att du även är pappa. Jag är benägen att giva texten sina väl förtjänta trenne rosor, att hänga upp på tork efter sin blomningstid.
2013-11-05

  RitaBrunner
Berörande och tankeväckande verser med fyndiga rim och följsamt flyt!
Blir en ny favvo hos mig!
2013-11-05

  walborg
Vacker form och upprepningen fin
2013-11-04

  axveronika
Bra skaldat! Vår uppgift att stärka glädjen
2013-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Erik L
Erik L