Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur arkivet


Knullkungen



Nedlagt byte hettar.. Hej vad det går

mellan tuttar och lår!

Varma fingrar trevar

där den villiga flickan skrevar...

Munnen söker rosa knopp

biter sakta i dess topp..

Smakar ljuvligt som av kärlek

men ska man vara riktigt ärlig..

Så är hon bara ett tidsfördriv..

I

Knullkungens

snuskigt billiga liv!












Bunden vers (Rim) av Nina Nightwish
Läst 489 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-11-04 19:18



Bookmark and Share


    basen
missbrukare finns det gott om, på båda sidor.
2013-11-05

  Lars Hedlin
Håller med Therese här inte bara killar som är så..
2013-11-05

  Tess74
Haha klockren. Finns även kvinnliga versioner
2013-11-04

    ej medlem längre
jaja..
2013-11-04

  aol
ruggiga karlar,
2013-11-04

  agneta pichler
ÄNTLIGEN EN DIKT
SOM TALAR SITT SANNA SPRÅK

USCH FÖR SÅDANA MÄN!!!
2013-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish