gah sån nesa. Nästa tårta; en resa bland recept för riktig mat (Stora Kokboken årg. 1982 uppl 37).
Gourmetgommen; en tungpiercing mer eller mindreatt äta
fakta som om det vore färskföda och lokalodlad hälsokost stämplade vidimerad med svanar hit och finord dit
och ett telenummer till kundtjänst
ger magen överraskningar och då minsann är slaskens sil ren och dasset välskurat
varför visa en hunger som mörat för länge
ibland måstekanvill man kräkas upp en gammal förlegad tågtid (vem visste den var för kinas t-banesystem lappar är lappar)
ibland sätts en titel på strupatvären en jord blev rund (vem visste att svågern hade en god stund med författarhustrun)
ibland smakar det mest bara skämt stora gap är stora rap är stora klapp på pränt räknat i klick och kluckkluck i hönsgår'n
ingen visste nåt där vesslan stal äggen
ibland skyller man på receptet och ler kajsa varg var nog där och störde (vem visste att nån hörde om kryddorna bak skynket)
ibland har Gourmeten tur får en tur bland berger och återupplever färgen på rankan när fötterna stampat violette violence för länge
färskvara är färskvara även på bordet 'Fakta' - akta hållbarhetsdatum
ibland kan man kräkas överflödet även framför sitt jalusiförhänge vrida några varv på piercingen och ta en efterrätt lagom mätt och belåten
oifrågasatt och förlåten
Vem sa att det gällde pärer och plätta'
men barnen blev mätta
Övriga genrer
(Aforism)
av
Pot Pourri
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer Publicerad 2013-11-05 00:53 |
Nästa text
Föregående Pot Pourri |