Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
A poem


Fork and knife

Sometimes

they push

my buttons

It is itching

and I want to

scratch
...

Sometimes I bleed

And my eyes

are sad
...

But mostly

I indulge

in life's

deliciousness
...


Eating

off a silver plate

Fork and knife

and a spoonful

of mystery
...


When it is dark

my hands are free

creating art

being true
...

One day
I hope
to be upon
that stage
and magnetize
the audience
watching my art
take on a Life of Its Own

And I will be there
present in my beauty

Closing my eyes


- Yet never seeing as clearly




Fri vers (Modernistisk dikt) av Nina.K
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-05 04:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
lovely!
2013-11-05

    ej medlem längre
Jättebra! Skrivet med mystik i sin kärna.
2013-11-05

  ULJO
Vackert skrivet och snyggt förpackat. En fröjd för ögat.
2013-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Nina.K
Nina.K