Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har tappat bort mina drömmar

jag har tappat bort mina drömmar
de flydde
när jag vände bort blicken

kanske
kryper de i buskarna
i parken vid ditt hus
kanske
sitter de i gathörnet
där du gick förbi i morse
kanske
sover de bland dammtussarna
under din säng


jag minns inte mina drömmar
de bleknade bort
alltför fort

kanske
är det du som minns dem
kanske
kan du ge mig
några av dina




Fri vers av yoakimu
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-05 10:49



Bookmark and Share


  AgnesP
Fint och vemodigt om drömmar. Tycker särskilt om sista strofen.
2013-11-18

  annacecilia
mycket vacker text
2013-11-05
  > Nästa text
< Föregående

yoakimu
yoakimu