Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur arkivet


Knullkungens fall



Sommarflirt i kortkort kjol

Minns du bruden från i fjol?

Hon som leende tog din picka

Det var en ganska nasty flicka

Lekte gärna allt det där

Utan att för den skull vara riktigt kär

Tog den ganska snart i munnen

Ha, och du som trodde du var kungen!

Brustet hjärta och penicillin

Ja du, flickan var ju riktigt fin!

Men borta är ditt fula flin..




Bunden vers (Rim) av Nina Nightwish
Läst 271 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-11-05 13:11



Bookmark and Share


  agneta pichler
ha ha.. där fick han..

ibland måste man tänka efter vilken dam .. man leker med..
2013-11-05

  Delilah Juno VIP
Kul rimmat, kul innehåll, möjligen med en liten sensmoral. :-)
2013-11-05

  aol
haha rätt åt han,
2013-11-05

  Lars Hedlin
Snabbt över känslan klöser....Bra skrivet!
2013-11-05

  Stefan Höglund
Rätt åt han
2013-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish