Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löfte

Flikar av bortgången tid
En stilla undran över gårdagen
Det regnar mot mitt fönster
Väcker
Ur dvalan
Läpparna mot din panna
Säger mer än tusen ord




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 252 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-05 17:23



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra
2013-11-06

  agneta pichler
stilsam och så vacker
2013-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish