Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spolad


En undran över tårarna som aldrig tar slut

Osynlig i mängden av sårande ord. Giftigt kastade i ett förgråtet ansikte

En välbekant ryggtavla på väg bort. Med ett kluvet bröst

Utslitet och rått ligger hjärtat i giriga händer. Ihoptrasslade ådror

Slutstation kärleksdöd. Bottenskrapade känslor. Leende fulhet




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 228 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-11-05 18:52



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känns inom..kram
2013-11-06

  agneta pichler
gör ont att läsa..
2013-11-05

  peter markurth
snyggt avslut
2013-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish