Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du dödar mig

Allt du ville ha
Allt du bad om

Allt fick du

Du som lyser upp min värld
Min sol som aldrig går ner

Befria mig från detta
Döda mig

Du har tömt mig på tårar
Jag har fyllt dig med hat

Varför?

Jag kan äntligen se hur ful du är
Men jag älskar dig tills jag dör

Du dödar mig
Men jag dör med ett leende
När mitt trasiga hjärta slutar slå så känner jag aldrig mer




Fri vers av RandomLines
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-05 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RandomLines
RandomLines