Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oönskad

Jag sitter ensam lämnad här
Inget att visa
av min tid i denna värld

Du river och plåstrar åter på
Gång på gång
Jag är blod, du tror stål

Ta det som finns, ta mina dar
Miljarder famnar
Finns inte en kram

Ett ärrat hjärta förblött på känsla
Jag har levt
och kommer leva ensam

29 år av pinsam tystnad
Jag är vid sidlinjen
En åskådare till er lycka

Om jag bara höll mig på min plats
Utan dessa glimmer
i ensamhetens långa natt




Bunden vers (Rim) av RandomLines
Läst 290 gånger
Publicerad 2018-03-25 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RandomLines
RandomLines