Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Be mig stanna kvar

Jag lämnar gång på gång

Bara för att du ska be mig stanna

Jag skriker, gråter och rasar

och lämnar gång på gång

Bara för att du ska be mig stanna

Jag ryter, bölar och kraschar

hatar tills det svartnar

sparkar det som kan sparkas

och lämnar gång på gång

Bara för att du ska be mig stanna

Jag vrålar, tjuter och smulas

gör allt för att hjärtat ska slutas

spottar så bara ondskan sprutar

sticker in kniven och skruvar

och lämnar gång på gång

Är det därför du aldrig ber mig stanna?




Fri vers av RandomLines
Läst 321 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-02 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RandomLines
RandomLines