Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nåt du aldrig kommer se fröken A

I fem år har jag burit dig
betalat dina laster
Jag har målat dig som en tavla
utan att visa en enda rynka
Gråtit för mig själv i skuggan
så du inte ser hur du blöder mig
Varje minut har jag älskat dig
utan att be om din puls
Klappat dina axlar för varje framsteg
utan att du ser mina mala bort
Allt jag gör har varit för min gudinna
min första och sista tanke
Är det därför du inte vill se mig i ögonen?
Är det därför min röst skrämmer dig?
Varför straffar du mig?
Gå från mig och knäck mig
stå inte kvar och vrid din kniv bara för jag ger


Du håller en döende man vid liv bara för att visa hans sår, Isbit.




Fri vers av RandomLines
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-04 00:59



Bookmark and Share


  Koloristen
Bra målning av hemsk verklighet.
2020-01-04

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Någon bara ger, någon annan bara tar. Kanske en missuppfattning om ömsesidighet i ett givande och tagande..
Din text berör mig.
2020-01-04
  > Nästa text
< Föregående

RandomLines
RandomLines