Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bitterhet med en touch av avund

Varför ler du?

Varför i helvete ler du?!

Jag mår ju inte bra
Står inte ut med ditt jävla leende!

Hur vågar du gå runt och le när mitt liv rasar, din mupp!

Må för helvete dåligt du med

Gå inte runt och le....




Fri vers av RandomLines
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-18 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RandomLines
RandomLines