Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt allt

Det sken som lyser upp
och gör dag i min natt
Den bris som för våren
varsamt till min morgon
Dom första andetagen
som fyller mitt tomma bröst
Den varma omfamningen
som dämpar mina hjärtslag
En ängels ansikte
när jag öppnar mina ögon

Du gör min värld lite vackrare




Fri vers av RandomLines
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-27 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RandomLines
RandomLines