Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappa på besök

han hade förberett sig noggrant
texten var memorerad

han var marinerad
omsorgsfullt hade han gått in i rollen

det var ju avslutning
det var jul

alla var där, han var nervös
han såg efter sin far, en far som aldrig tidigare varit där

men nu satt han där, han skulle se sin son uppträda för första gången
han kom av sig när han mötte sin pappas blick

orden orkade inte ur hans kropp
de små enkla raderna, som han repeterat
som han lärt sig utantill, försvann


han gick av scenen
han satte sig med huvudet mellan händerna

hans far kom fram, tittade på honom och sa:
hur tyckte du att det där gick

tårarna rann ned för hans kind




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-05 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP