Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


FRÅN MÖRKER TILL LJUS

 

                   

mot ljuset

bort från mörkret

letar mig fram

till platsen

där

jag får skåda

mot dom

blånande bergen

där på andra sidan sjön

långt i fjärran

kan jag ana

ett annat liv

jag vandrar långsamt

hemåt

på lätta fötter

trampar jag stigen

som så många gjort före mig

jag går mot ljuset

mörkret skrämmer mig inte

längre

det är ju i ljuset

jag vill vandra

i trygghet och harmoni

 

 

anits 5 november 2013

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-11-06 00:04



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
att vandra i trygghet och harmoni - en underbar önskan så vackert beskriven av dig
2013-11-15

    ej medlem längre
Tycker mycket om dina ord här!

"det är ju i ljuset
jag vill vandra
i trygghet och harmoni"


2013-11-10

  Maria T
Så fint att få gå mot ljuset
2013-11-09

  ULJO
Så fint i ord och bild
2013-11-08

  Anya VIP
Hoppfullhet på lätta fötter. Fint!
2013-11-08

    ej medlem längre
Ja va fint, älska örtmedicinen!
2013-11-07

  ResenärGenomLivet VIP
Ljuvligt...mot ljuset...
2013-11-07

  Larz Gustafsson VIP
Klart cool bild!
2013-11-06

  Larz Gustafsson VIP
Och en annan skön sak är att för varje dag som går kommer vi faktiskt närmare våren.
2013-11-06

  Eva Helene VIP
Fin hoppfull läsning.
2013-11-06

  Ljusletaren
Fin bild och fina ord/kram
2013-11-06

  poetryGirl
Fin dikt och underbar bild
2013-11-06

    Yarissa
Fint!
2013-11-06

  Lars Hedlin
Magiskt vackert vännen!
2013-11-06

  Bibbi VIP
Tack för detta fina!
2013-11-06

  queenia
tack för en underbar hoppingivande text om en vandring värd namnet.


2013-11-06
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP