Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eller..?


Höstdeppig

Om livet inte tilltalar dig idag
Så finns alltid morgondagen
Bara du somnar stilla mot natten
Och tar morgonstunden
Som ett nyfött barn
Föd tiden med glädjeämnen
Torka gårdagens tårar
Svält ut pessimisten
Lagra optimisten
Till en styrka
Till en munsbit
Att smaka
Under sämre dagar




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 276 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-06 17:56



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra
2013-11-07

  agneta pichler
Mycket hoppfullt
2013-11-06

    ej medlem längre
jadå! fin du
2013-11-06

  queenia
tack för den! Behövde svalkan.
2013-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish