Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Salt

du och jag är
som salt flytande på
svavelvatten när alla andra har flytt
från katastrofen

...det kunde ha varit vårt fel
men det spelar ingen roll
vi bara låter vågorna föra oss
och fastän himlar brinner
är vi törstiga efter varandra




Fri vers (Fri form) av Zackari
Läst 376 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-11-06 23:48



Bookmark and Share


  Krankenhaus
Den här gillar jag extra mycket på grund av igenkänningsfaktorn :)
2013-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Zackari
Zackari