Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mellan svart och vitt

jag har längtat efter att sakna

jag har löpt fullt ut för att få känna mig trött

mig har det tagits ifrån i utbytet att få unnas


jag har sålt mig fri

åter bundit mig fast

jag har pantat min själ


jag sliter mitt huvud ur isvaken

hoppas att det finns luft nog

för fisken
som kränger sig på isen

för människan
som skakar
mellan himmel och jord

hoppas att det finns luft nog att fylla avståndet mellan himmel och jord




Fri vers (Fri form) av Zackari
Läst 427 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-25 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zackari
Zackari