Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett samvarande

du har ett radband längs din rygg
dit jag söker mig i svåra stunder
vilar min haka där axeln tvekat
just innan nacken
reser sig och bär din krona
av flygiga hårtestar

fladdrar i
ventilationsurret
det är fult
påtagligt verkligt
är tarvliga
faktum som jag
lutar mig mot
när jag är tillsammans
med dig ser jag
allt nötta

men jag kan blunda
i din lukt
vaknar jag eller sover
trött på allt det nötta
ser jag det vackra
i att luta sig mot någon




Fri vers (Fri form) av Zackari
Läst 462 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-12-25 18:29



Bookmark and Share


  mysing
oh, hela första stycket, fantastiskt bra!
2013-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Zackari
Zackari