Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Universum på min sida



Universum gav mig en chans till
borde hoppa och jubla
Jag accepterar lite liknöjt
konstaterar, lite utanför mig själv,
att förändringar är att vänta
Den dag kraften kommer åter
kavlar jag upp ärmarna
Den dag styrkan skiner om mig
likt en gloria
fäller jag träden vid rötterna
jag lovar
du ska få se




Fri vers (Fri form) av Bellissima
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-07 09:14



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
bra. man får ta bra besked med lugn och ro.
2013-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima