Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den feministiska bluesen

Jag e trött på detta good girl syndrome
Jag har också nåt å säga till om

Vi kvinnor ska
Va mänskor vill
Vi kvinnor bör

Bara säga till

Finns det då ett sätt som jag ska se ut
Nej, ja e lika bra som snygg eller ful
Jag slår ett slag för systraskap
Min rätt till lika lön är ej något tjat
Ja lever ej för å förunna nån man
Än heller gömma kroppen i kvinnoskam
Sparkar gör jag nu på detta patriarkat
Min rätt till frihet gör mig ej mera lat




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av sistergrace
Läst 308 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-07 17:05



Bookmark and Share


  Federico Romano
År vi inte alla slavar?
Män som kvinnor?
Dåtiden bör vara all om vi ska enas.
Ska vi hata Grekerna
För att dom tyckte anorlunda
Eller se varandra som lika?
Det är nutiden vi ska upptäcka
Eller hata i apartheids tecken?
Jag är rädd för framtiden, vill se..
2013-11-28

  Bjarne Nordbö
Bra där. Fortsätt så. Flera tjejer i din ålder borde lyssna på dig. Fetgillas.
2013-11-22
  > Nästa text
< Föregående

sistergrace