Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hos Dig



Jag är gosig och trött..

Sliten och mjuk

Borrar in min näsa mot din hals

Känner din värme

Sängen doftar oss och rena lakan

Sömnen leker

Lämnar spår av drömmar i vår verklighet

Jag låter mig vaggas av tryggheten i din röst

Jag somnar snart..

I din famn..

Den är kärlek




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 259 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-11-07 21:02



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
underbart..så ska det vara
2013-11-09

  Lars Hedlin
Underbart värmandes och inspirerande!
2013-11-08

  PPQ
jättefin a lot of love
2013-11-08

  M M Mannheim VIP
Ja, hos mig!
2013-11-08

  Eliza-69
Gosigt o vackert
2013-11-07

  Katinka VIP
Å så fin känsla!
2013-11-07

  queenia
vackert skrivet om det viktigaste! ----@
2013-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish